Menu above built with this plugin including Mega Menu.

Plugin stopped working

This topic contains 2 replies, has 2 voices, and was last updated by  Peter Featherstone 1 week ago.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Posts
  • #59969 Reply

    Renee Martin
    Participant

    Hi there, had this plugin working fine on staging server but deployed to Live and now it’s not working. Not showing in frontend and the backend will only save partial changes and comes up with multiple lines of error when I try to update as per the staging server. Am running 3.1.19 and tried upgrading to 3.1.22 but it did not fix this issue.

    Site is: https://www.astutewheel.com.au/

    #59970 Reply

    Renee Martin
    Participant

    Is creating a console error saying Uncaught SyntaxError: Unexpected token which refers to Breakpoint

    #59978 Reply

    Hey Renee,

    When you moved from staging to production, how did you do this? Did you make sure to copy over the databse table from my plugin too as it sounds like it’s missing?

    Have you tried the Rebuild DB option on production to see if that helps?

    Please advise

    Peter

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
Reply To: Plugin stopped working
Your information:





<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre> <em> <strong> <del datetime=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Responsive Menu Title Image
Responsive Menu
No coding knowledge needed