Menu above built with this plugin including Mega Menu.

theme default modal's not showing up

This topic contains 11 replies, has 2 voices, and was last updated by  Peter Featherstone 2 months, 3 weeks ago.

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
  • Author
    Posts
  • #57904 Reply

    SUJO THOMAS VARGHESE

    When I’m enabling show on desktop option, theme default modals are not showing up.

    example:

    https://bizone.qa/listing/oxford-kitchen-and-home-appliances/

    access this page and click on “claim business” option listed on the page

    #57921 Reply

    Hey there,

    Unfortunately I’m not sure what the exact issue is here. What are you expecting to show when I click on that page that isn’t showing?

    Please advise

    Peter

    #57927 Reply

    Sujo Thomas Varghese

    The theme is having some default modals and pop-ups, when I turn on “show on desktop” option in responsive menu plugin those default modals and popups are not showing up.
    Please access this url: https://bizone.qa/listing/oxford-kitchen-and-home-appliances/

    click on “Report” or “Claim Now”option available on the above url. you can see pop up flashing.

    note: I checked after turning off “Show on desktop” option and it’s working fine.

    #57928 Reply

    Hey Sujo,

    I can see the modals popup but they quickly close again.

    I don’t see any JavaScript errors in the console so it’s quite hard to say where the conflict could be.

    Have you tried moving the scripts for my plugin to the footer to see if that helps?

    Please let me know

    Peter

    #57930 Reply

    Sujo Thomas Varghese

    I don’t know how to do that, please help me to set this up

    #57933 Reply

    Hey Sujo,

    You just need to turn on the Place Scripts in Footer option as below:

    https://responsive.menu/docs/advanced-setup/technical/#scripts

    Please let me know

    Peter

    #58003 Reply

    Sujo Thomas Varghese

    Still the issue exists.

    #58004 Reply

    Hey Sujo,

    Interesting. I don’t really know what else to suggest as there is nothing obvious.

    I assume you have tried disabling all other plugins to see if there is a conflict somewhere?

    Please let me know

    Peter

    #58084 Reply

    Sujo Thomas Varghese

    Yeah, I tried that as well.

    #58093 Reply

    Hey Sujo,

    The only issue is in your console there is a mixed content warning when you click the button. It may be worth looking into that.

    Have you also tried the External Scripts option from my plugin? Also, try turning on the Disable FontAwesome and Bootstrap scripts options in the plugin to try that.

    Peter

    #58098 Reply

    Sujo Thomas Varghese

    Thanks a lot, it works.

    #58099 Reply

    Hey Sujo,

    Excellent news, thanks for letting me know!

    Peter

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
Reply To: theme default modal's not showing up
Your information:





<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre> <em> <strong> <del datetime=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Responsive Menu Title Image
Responsive Menu
No coding knowledge needed